lördag 22 april 2017

Fler av klubbens hundar på bästalistorna

Dyrkamyra's Saga och husse Åke

På årets bästalistor återfanns ytterligare tre av klubbens hundar, nämligen Dyrkamyra's Saga, Storjordens Nisse och Daglegans Solklara Diva.

Saga har visat framfötterna under säsongen med en 1:a + 2:a hare med drevcert, samt två andrapris på hare. Saga har under hela säsongen legat topp tre bland klubbens hundar såväl när det gäller den långa uttagningen till RM, som direktuttagningen och tävlingen om att bli klubbmästare. Hon vann i år dessutom Storjordens vandringspris som går till klubbens bästa harhund under tre år.

Storjordens Nisse

Nisse avslutade säsongen 2015/2016 mycket starkt och inledde årets säsong på samma fina sätt. Med en 1:a + 2:a hare med drevcert plus ett förstapris på hare blev han trea i den långa uttagningen till RM och dessutom färdig jaktchampion! Grattis Nisse!

Daglegans Solklara Diva

Diva visade under säsongen att hon var tillbaka i fin form efter vårens valpkull. Hon vann klubbmatchen med två drev och ett förstapris på hare i topp och blev därmed både Årets klubbmästare och även direktuttagen till RM! I RM hade hon tyvärr otur när det gäller provrutorna, då hon under båda tävlingsdagarna hamnade på två av de rutor där snödjupet var som värst. 

Det är roligt att det går så bra för flera av klubbens hundar och den här trion kommer vi med all sannolikhet att höra mer om i tävlingssammanhang under de kommande åren.

Stort grattis till Saga, Nisse och Diva med tillhörande hussar! :-)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar