lördag 20 februari 2016

Höga Kusten Game Fair 2016

Eva och Storjordens Valle i väntan på att mässan ska öppna

Även i år kommer Nedre Norrlands Beagleklubb att delta på Höga Kusten Game Fair, som den här gången går av stapeln den 2-3 juli. Mässan har satt besöksrekord år efter år och verkligen befäst sin ställning som norrlandskustens största jakt- och friluftsmässa.

Storjordens Nova håller ställningarna i tältet

De senaste åren har rasklubbarna haft ett eget område av mässan och här visas också de olika raserna upp i en "rasspecial" under båda mässdagarna. Det finns även flera andra aktiviteter för hund, till exempel brukar hundinstruktören Kenth Gustafssons lydnadsuppvisning med stående fågelhundar dra stor publik varje år. 

Om man vill kan man även ställa ut sin hund, testa sin hund i vildsvinshägnet eller se hur hunden reagerar vid ett möte med permobjörn!


Här har mässan öppnat och fler och fler besökare hittar till rasklubbarnas område och vårt tält.


Många prövade lyckan genom att köpa lotter och passade på att ställa frågor om beaglen.


Då mässan brukar ha flera tusen besökare per dag är det bra om man är förberedd på att få köa en stund. Det finns vattenstationer för hundarna inne på mässområdet, men det är förstås bra om man tar med sig eget vatten också.

Mer information om årets mässa kommer närmare sommaren, hoppas att just DU och din hund vill besöka oss på mässan i år. Har du inte redan en beagle berättar vi gärna mer för dig om denna fantastiska jakt- och familjehund!

LÄS MER:

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar