onsdag 25 maj 2016

Utställningen i Brunflo

Nina och Hejdetassens Heija

Tre av klubbens medlemmar ställde ut sammanlagt fem beaglar på Jämtland/Härjedalens Beagleklubbs utställning i Brunflo i söndags. Det var ett stort antal jaktraser som ställdes ut och hela området var fullt av hundar i alla möjliga storlekar. Några av raserna som ställdes ut är mindre vanliga i Sverige, till exempel fanns där en American Foxhound!

Heija följde matte fint i ringen

Antalet anmälda beaglar var till och med fler än förra året och hela 27 beaglar var anmälda. Det är inte ofta man ser så många beaglar på en och samma gång, och beaglarna själva verkade vara förundrade över att det fanns så många "lookalikes" överallt.

Heija fick excellent med CK!

Man måste säga att det gick väldigt bra för klubbens hundar, även fast ingen av dem lyckades erövra det eftertraktade certet. BIR blev Swed Pack's Riddare Campolieti och BIM blev Setervollens Chasing Elsa, en av Jämtland/Härjedalens medlemmar. Stort grattis till vinnarna! :-)

Utställningen var som vanligt väldigt fint ordnad och det blev en solig och fin dag, dock med lite kyla i luften, vilket bara var bra för alla hundar som deltog. En stor behållning var också att man fick möjlighet att prata med många beaglevänner och medlemmar i andra lokalavdelningar som man inte träffar så ofta. Hoppas vi ses snart igen!

HÄR hittar du bilder på samtliga startande hundar.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar